Jobba på SHL.se

SHL.se är SHL:s officiella hemsida som ger dig de senaste nyheterna om och från klubbar, ledare och spelare. Utöver nyheter serveras besökarna tabellställningar, statistik, kommentarer, expertanalyser och mycket annat i både text- och videoform.

Då och då ges det utrymme för oss att på ett eller annat sätt förstärka organisationen och då är denna undersida ett av de sätt vi når ut till allmänheten med. Kanske är det här du hittar ditt drömjobb? Vi har nämligen redan hittat våra...

Aktuellt: Kan du skildra sporten ishockey?

Har du generella idéer och tankar om vad vi skulle kunna göra bättre eller vad just du skulle kunna bidra med? Kontakta oss på [email protected]. Nedan återfinns aktuella jobbtankar från vår sida.

Praktik

Vi får då och då förfrågningar från personer som läser journalistik på olika nivåer och söker praktik. De senaste säsongerna har vi med gott resultat tagit in praktikanter i dessa sammanhang. Vi är generellt öppna för att göra det, om rätt person är intresserad av att praktisera under lämpliga tidsperioder.

Det är en fördel om den intresserade kan finnas på plats hos övriga redaktionen i Linköping, men flexibilitet och möjlighet till distansarbete finns.

Kontakta oss på [email protected] för frågor och ansökningar.

Hockeykunniga redigerare, löpande

Videoproduktioner av olika slag är viktiga för SHL.se, inte minst SHL highlights som visar det bästa från varje match i SHL och SM-slutspelet.

Vi söker löpande personer som kan komplettera och förstärka vår personalstyrka kring SHL highlights. För att klara av dessa arbetsuppgifter behövs både gedigen hockeykunskap och erfarenhet av videoredigering.

Arbetet med SHL highlights går ut på att jobba med produktion av SHL highlights som sedan publiceras på nätet hos flera stora aktörer. Tidigare kunder är till exempel Aftonbladet, Expressen, CANAL+, Kanal 5, Kanal 9, MSN och naturligtvis klubbarnas och SHL:s web-TV SHL Play.

Önskade kvalifikationer
- Videoredigeringskunskaper
- Mikrofonvana
- Stresstålighet
- Du ska vara insatt och påläst om SHL och kunna göra en korrekt analys och bedömning av en hockeymatch

Omfattning
Ca 1-2 matcher/vecka och varje arbetspass (match) varar ca 4 timmar. Av naturliga skäl handlar det om kvällstid och helger som tas i anspråk. Arbetet utförs i Linköping.

Kontakta [email protected] för frågor och ansökningar.